Voor wie is Lekkerkutje.nl bedoeld?

Iedereen die 18 jaar of ouder is en serieus opzoek is naar een leuke seksdate is hier welkom! Maar ook als je gewoon opzoek bent naar leuk contact of misschien wel een vriendschap kun je hier terecht.

Hoe word ik lid?

Om u aan te melden op deze site, dient u allereerst naar Lekkerkutje.nl te gaan. Als u daar eenmaal bent vindt u helemaal bovenin een rode balk met daarin 4 opties. Klik op de laatste optie: “Registreer nu gratis!”. Vervolgens verschijnt er in het midden van de pagina een formulier met als titel: Registreer nu gratis! Vul uw gegevens volledig in, als u hiermee klaar bent kunt u op de onderste knop “Registreer nu gratis!” klikken. Dan bent u geregistreerd op Lekkerkutje.nl.

Zo gemakkelijk is het!

Is een profielfoto verplicht?

Een profielfoto is voor geen enkel van onze leden verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een profielfoto een leukere indruk maakt en tot meer gespreksstof etc. kan leiden, we merken dat leden met een profielfoto meer aanspraak krijgen dan leden zonder profielfoto. We willen je dus als tip meegeven dit wel te doen. Echter ben je volledig vrij in deze keuze.

Wie heeft er toegang tot mijn profiel?

Uw profiel is strikt privé en niemand anders dan alleen uzelf heeft dan ook toegang tot uw profiel. Deze website wordt geëxploiteerd door TNO Global Corporation Persoonlijke gegevens van gebruikers van TNO Global Corporation -producten en -diensten worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. TNO Global Corporation houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wat is een veilig wachtwoord?

Natuurlijk is het van belang dat u een goed wachtwoord kiest zodat alleen u op uw profiel kunt komen. Het beste is om een wachtwoord te nemen van minimaal 6 karakters met daarin cijfers. Neem geen bestaand wachtwoord of persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld uw verjaardag. Kies een nieuw wachtwoord wat voor anderen niet te raden is.

Wat doe ik als een (ander) lid van Lekkerkutje.nl ongewenst/ontoepasselijk gedrag vertoont?

Bij ongewenste berichten en/of ongewenst gedrag kunt u onze helpdesk raadplegen via het volgende e-mail adres: team@lekkerkutje.nl. Zodra wij uw mailtje hebben ontvangen, zullen wij direct actie ondernemen en de gepaste maatregelen toepassen.

Wat zijn credits?

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden op Lekkerkutje.nl moet u allereerst credits kopen. U vindt deze credits op onze website onder het kopje ‘’Koop credits’’. Een creditpack is een pakket dat u koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden.

Tevens kost het versturen van een flirt ook één credit. Een wink kan wel kosteloos verstuurd worden.

Lekkerkutje.nl biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 10, kosten € 10,00
  • CreditPack 25, kosten € 22,50
  • CreditPack 50, kosten € 42,50
  • CreditPack 100, kosten € 80,00
  • CreditPack 275, kosten € 200,00
Met welke betaalmethoden kan ik mijn credits betalen?

Lekkerkutje.nl biedt de volgende betaalmethoden aan voor het kopen van credits:

  • iDeal
  • Mr Cash/Bancontact
  • Paysafecard
  • Bankoverschrijving
  • Betaling via telefoon
Wat kan ik doen wanneer het inloggen/aanmelden niet lukt?

Het kan soms zo zijn dat de browser waarvan u gebruik maakt de site niet goed opent. Wij raden u aan het nog eens in een andere browser te proberen. Mocht het dan nog steeds niet lukken kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk, via: team@lekkerkutje.nl.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten, wat kan ik doen?

Stuur een mailtje aan team@lekkerkutje.nl, wij kunnen u dan persoonlijk verder helpen.

Wat zijn winks?

Een wink stuur je naar iemand om zijn/haar aandacht te trekken. Het is eigenlijk een digitale knipoog.

Wat zijn flirts?

Een flirt kun je naar iemand sturen om interesse te tonen in die persoon. Je laat merken dat je wel wat meer wilt weten van diegene en dat je wel contact zou willen.

Hoe verwijder ik mijn Lekkerkutje.nl profiel?

U kunt uw profiel niet zelf verwijderen, dit doen wij voor u. U kunt een mail sturen aan team@lekkerkutje.nl, zodra uw account is verwijderd ontvangt u daar een bevestiging van.